Gyártás

Győri és szombathelyi gyártó egységünkben egyedi méretvétel után készítjük termékeinket. Felszerelt műhelyünkben lehetőség van a Társadalom Biztosító által támogatott, az egyedi engedélyre kiszolgálható korszerű eszközök, és a készpénzre megvásárolható modern termékek gyártására is.

Szakképzett ortopéd műszerészeink, kötszerészeink, cipészeink, végigkísérik ügyfeleinket a tanácsadástól kezdve a méretvételen, eszközpróbán, eszköz átadáson és az esetleges későbbi igazítás, javítás folyamatán.
Igény esetén segítünk a nem vagy csak részben támogatott korszerűbb egyedi eszközökhöz kérhető, az NEAK-tól kérhető egyedi engedélyes támogatás igénylésében és adminisztrációjában.

Termékeink

Termékeink

Talpbetétek egyedi méretvétellel

További információk

Készítünk korrigáló, kényelmi, cukorbeteg és sport talpbetéteket. További információt a TALPCENTRUM menüpontban talál.

Ortopéd cipők

További információk

Cipészetünkben orvosi vényes és készpénzes cipő megrendelésére is van lehetőség. Többféle szín választható bőrminta alapján, valamint katalógusból többféle cipőfazon választható. Cipészeink a lehető legnagyobb körültekintéssel és szakértelemmel segítik a láb betegségéhez és deformitásához legmegfelelőbb cipőfazont kiválasztani.

Fűzők, haskötők

További információk

Ortopéd műszerészeink a kötszerész kollégákkal szorosan együttműködve az orvos utasításának megfelelően készítik el a szükséges eszközt. Legyen szó traumatikus sérülés utáni fűzőről, növekedés során kialakult gerincferdülés kezeléséhez szükséges fűzőről, hasi,- lágyék sérvkötőről, vagy sztómás haskötő készítéséről.

Alsó végtag protézisek

További információk

A páciens aktivitási szintjének megfelelően el tudjuk készíteni a hagyományostól kezdve a legmodernebb protéziseket. Legyen szó baleset vagy betegség miatti lábszár vagy comb amputációról, megtaláljuk a lehető legjobb, legkomfortosabb, legbiztonságosabb megoldást arra, hogy az ügyfeleink az amputáció előtti életükhöz hasonlóan tudjanak továbbra is aktív életet élni.

Járógépek

További információk

Alsóvégtag bénulás esetén a járógép segítségével újra járóképessé tehető a beteg. A járógépeknek több típusa és fajtája van, szakorvos rendelheti a bénulás fajtájától függően kiválasztva a megfelő típust. Ortopéd műszerészeink segítenek az orvos által felírt termék személyre szabásában.

Kéz,- láb ortézisek

További információk

Kisebb fokú bénulás, rehabilitáció kiegészítéseként műanyag rögzítőket, támasztó eszközöket készítünk egyedi méretvétel alapján, a lehető leghatékonyabb rögzítés, támasztás eléréséhez. Szükség esetén, ahol lehet béleléssel tesszük komfortosabbá.

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Nyitvatartás

Hétfő: 8-15
Kedd: 8-15
Szerda: 8-16
Csütörtök: 8-15
Péntek: 8-14
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Elérhetőségek